28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Glasvegas

Glasvegas

Det var med kraften av en atombomb som Glasvegas damp ner i vår värld. Från sunkiga East End i Glasgow till mitten av våra hjärtan på lite mer än tre minuter. Deras självbetitlade album sprängde sig genom frontalloben och satte ord på vår ängslan, misslyckanden och frånvaron av kärlek och nu har de för avsikt att snärja oss igen med "EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\", deras andra album och uppföljande turnéer.

Glasvegas har gästat Sverige vid ett flertal tillfällen och har en trogen skara av fans som fyller ställe efter ställe och som de blågula vänner de är (och nu med ny batterist från Boden) så är det sedan tidigare inplanerat två datum i Stockholm, Kägelbanan i mars och Annexet i maj. Båda med strykande åtgång på biljetterna. Det känns därför extra kul att kunna erbjuda det svenska folket en festivalchans när bandet nu gästar Where The Action Is i Sveriges andra stad, Göteborg.

Så kom till Azaleadalen och sjung med till "Geraldine", "Daddy's Gone" eller varför inte nya "Euphoria, Take My Hand". Du kommer inte att vara ensam, många är de musikälskare som kommer att göra det.

Läs mer: 

Pressbilder: 

Titta

Sorry, you need to install flash to see this content.

Euphoria, Take My Hand

Sorry, you need to install flash to see this content.

EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\ Album Trailer