28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Fyra nya svenska klara till sommarens stora musikfest

29 apr 2009:

Neil Young, Nick Cave och Duffy i all ära men vad skulle vi göra utan våra svenska favoriter?

Nu kan vi stolt berätta att Hello Saferide, Tiger Lou, Adiam Dymott och Loney Dear också är klara för festivalen. Integration när den är som bäst.

Annika Norlin, Hello Saferide
- Förutom att det blir kul att spela själv ska jag höra Seasick Steve, och Neil Young. Jag missade Neil Young på Way Out West förra året för att dricka öl och ryggdunka. Sedan kom alla andra tillbaka och var lyriska på ett lite äckligt sätt. "Neil Young i toppform! Han har aldrig varit så bra! Han hade med sig en konstnär som målade en tavla om varje låt!" Det har jag varit sur över sedan dess, så han får lov att vara lika bra nu.

Adiam Dymott
- Förra året så spelade Thomas Rusiak på en annan festival, direkt efter att han var klar så satte vi oss i bilen och körde till Stockholm för att kolla in Queens of the Stone Age och Foo Fighters. Det känns så sjukt roligt att i år få stå på en utav scenerna och framförallt få spela på samma festival som Neil Young och The Pretenders.

De nybokade är alltså:
Hello Saferide
Adiam Dymott
Loney Dear
Tiger Lou

BILJETTER
Festivalpass: 1260kr + serviceavgift
Endagsbiljett: 750kr + serviceavgift

Biljetter säljs på www.wheretheactionis.se/biljetter och på 0771-651 000. Ombud i Stockholm där du kan köpa biljetter är Pet Sounds (Skånegatan 53), Sverigehuset (Hamngatan 27) och Megastore Täby Centrum.

Observera att det är 13-årsgräns på festivalen. Gäller även småbarn/spädbarn. Detta på grund av myndigheters krav.

Nyheter

Få nyhetsbrevet