28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Har du tappat något?

17 jun 2008:

Har du tappat något på festivalen? Eller hann du inte till effektförvaringen innan den stängde?

Då kan du höra av dig till Polisen på adress:

City Polismästardistrikt
Bergsgatan 39
Telefon: 08-401 07 88

Besökstid:
Måndag-fredag, 10.00-15.00

Telefontid:
Måndag-tisdag, 13.00-15.00
Onsdag, 10.00-12.00
Fredag, 10.00-12.00

Dit har vi lämnat allt upphittat på festivalen senast imorgon 18 juni.

Kommentarer

Jag tappade visst mitt förstånd och var med i direktsänd TV på fyllan. Finns det nån möjlighet att se en eftersändning på webben i efterhand...?
Hej jag undrar om inte ni tappat er ödmjukhet? När kommer ursäkten och förklaring till varför vissa delar av festivalen var under all kritik?? 1. vakternas attityd måste ta mig fan bli bättre! ren jävla katastrof, skäms ta mig fan!! 2. Skriva att ni visar fotbollen, som för vissa är på liv eller död och sen göra det på det sätt ni gjorde, det är ta mig fan inte okej. (bara ren och skär tur att det inte blev upplopp och ren anarki, ren tur) 3. Mat??? tror ni inte att folk vill äta eller? det var ju en 13 timmars festival!! hjärnsläpp eller? Tänk på att för varje kommentar som skrivits här anger statistiken ytterligare 3000 personer som tycker samma sak men är för lata för att yttra sig. väntar på en männsklig ursäkt och förklaring... mvh
mm det var snack om att storma öltätet i flera läger hörde man runtomkring ,, men ingen blev väl som tur var tillräckligt onyktra för att genomföra saken ,, det enda positiva med den usla ölservicen kanske :P Nee men en officiell förklaring är ju ett minuim besökarna kan kräva,, kom igen!
Fan vad ni klagade. VM in gnällspikar eller?
Håller med... det mesta sög faktiskt. Med det biljettpriset kan man kräva lite mer, typ fungerande mat och ölförsäljning. Kändes som ett nybörjar arrangemang, bättre lycka nästa gång!
Sjukt bra band, tråkigt publik, här dissar man Hultan för det är så bra band på WTAI, så röjer bara publiken bara 5 m från scen, fy skäms på er, stackars Foo och alla andra... sluta nynna på white stirpe melodi med .. Mat var skit långa köer, åt en korv på hela dagen, för mkt köer, samma med ölen, Kanske göra detta bättre til nästa år. Annars tyckte jag det va skit bra, bättre line up är svårt asså :P .. Toaletter fanns det bra om, hade kanske varit värre om det inte fanns några sååna, haha tråkigt att städa då :D.. Ta åt er av all kritik och gör det bättre nästa gång, det var ju bara Mat och Ölen, iofs, göra detta till två dagars festival vore najs, hade man kunnat ha QOTSA första kvällen och Foo andra kvällen, så hade man varit utvilade också, Jävla najs... Rock on!
...Är hur nöjd som helst med W.T.A.I förutom dessa vakter vid insläppet till ölområdet! Vad var det för fel på denna tjej som var helt galen och såg till att nyktra personer inte fick komma in ? Hörde mycket kommentarer om det när de utslängda gick runt till andra sidan...
Det var ett jäkla gnäll om fotbollen, var glad att de visade den överhuvudtaget.
angående allt snack om vakter så måste jag säga att vakterna/medarbetarna vid den stora scenen skötte sitt arbete jättebra och var hjälpsamma med publiken osv. jättebra med vatten och sånt också.
Porta kidsen och lös alkoholproblemet. Öltältet var en katastrof, bara pajas bakom kassan, sen Spendrups? . "O'learys tältet", samt dess vakter var ingen höjdare heller. Vi frågade vakterna hurruvida insläppet skedde, då röt karln till och sa att om vi lugnade ner oss så skulle vi komma in. En halvtimme senare efter en väntan så frågade vi igen, då hade de tydligen stängt insläppet för en timme sen. Ett plus för världshuset dock. Foo Fighters var helt underbara.
Vi spelade in en musikvideo i ett telia-tält, skulle få den mailad till oss men det har vi inte fått ännu... FIXA DET =) mailadress, jacke88@msn.com
festivalen var grym. är det inte helt självklart att det blir långa köer överallt när det var så mycket folk som det var på ett ganska litet område? sluta klaga och var glad över att de fixade denna festival i stället. man ska inte få allt serverat som på ett jävla silverfat. det är musiken som räknas och den lyckades de suveränt bra med. jag kommer lätt nästa år med! Tack som fan för en asbra festival!
thanks! see you guys next year
Vilken folkfest! Vill bara säga till motsats mot alla negativa kommentarer nedan att jag och mina kollegor hade den bästa lördagen på länge. Trots att det inte är min typ av musik så lät konserterna riktigt bra inifrån VIP-området. Serveringen var topp och vakterna trevliga. Skönt att kunna sitta under tak när det regnade under matchen. Matmenyn var även den överraskande bra. Vi blev t.o.m bjudna på varsin god chili con carne. Summa summarum: ett topp-evenemang! Blev frälst och köpte faktiskt en Fofighters-skiva idag :)
skapligt att håna! "Trots att det inte är min typ av musik så lät konserterna riktigt bra inifrån VIP-området. Serveringen var topp och vakterna trevliga. Skönt att kunna sitta under tak när det regnade under matchen........Vi blev t.o.m bjudna på varsin god chili con carne" haha hoppas ffs att det var skrivet med ironi ,, annars var det värt en bespottning!
Tjena! tänkte bara säga att det var mycket negativt här. Var glada att dom hadr fixat att man kunde se fotbollen t.ex. Jag måste säga att W.T.A.I var riktigt grymt och jag och alla mina kompisar som var där är fullständigt nöjda! Det var en grym festival och jag tycker att ni borde få en gata uppkallad efter er! Det var bästa helgen på läääääääääge! =)
Hej! Hade väldigt kul i helgen! Mat köerna för långa, för lite vakter och inget vatten framot kvällen. För många band på en dag, kör 2 - 3 dagars festival istället med tält plats osv. Fixa så att folk kan ha något slags tak över huvudet om det regnar, dvs tält. INTE öl-tält.. För där får inte ungar gå in.
Sluuuta klaga. Tänk på barnen i Afrika och Finland.. dem har det inte så lätt. Att vi får se våra gudar slår maten.. innan festivalen tänkte jag typ.. jag skulle kunna göra vad som helst för att se Dave Grohl.. well nu har jag.. och inte var det mycket jag fick göra åt det. Några tusen lappar.. skulle lungt hoppa över maten hela dagen bara för att se Dave Grohl.. men ni kom ju för att bli fulla och och se på fotboll.. det är något att håna.
Jaså GOD, vi kom för att se fotbollen? Nej många som varit på festival tidigare kom för att se riktigt sköna band och inte bara Dave Grohl (som för övrigt spelar i ett jävla band, du kom väl för bandet och in bara Dave?) och tillsammans med denna musik passar en jummen öl perfekt. Vad är det som är svårt att förstå med det...Ska man välja mellan öl och musik?
Ja, jag hade valt musiken. Om jag fick ändra något på festivalen skulle det nog vara alkoholen. Bara jobbigt med massa fulla folk som springer runt och tror dem är... bättre än mig. Dem skämmer bara ut sig själva. Om alla var nyktra så skulle festivalen vara mycket roligare.. i mina åsikter. och tänk på folket som dör i sin mors mage.. och alla andra som har gillar dessa wtai band och inte får se dem p.g.a att dem måste göra klart sina läxor.. annars får dem stryk :).
Tack för en grym dag! det enda man kan klaga över är väl att det tog typ en timme att bara komma fram å beställa öl/mat vilket e lite synd iom att de e så tajt spelshema :/ däremot fattar ja int varför folk klagar på toan de fanns ju alltid nån ledig toa tyckte jag... å vakterna va ganska sjysta iofs så gick jag bara in på den ena sidan hela dagen...å fotbollen så e jag ganka glad över att dom sände den överhuvudtaget och jag tror åxå på att festivalen sku vara mkt bättre om man hade kört på 2 dagar ist nu känns det som att man missade en hel del band när man försökte släcka törsten mellan några spelningar. vi ses antagligen nästa år igen om man lyckas locka med sig några fler polare...hoppas ni har hittar en smidigare lösning på problemet nästa år hälsningar från åland!
VI VILL SE VIDEOKLIPPEN FRÅN FESTIVALEN! lägg upp det eller länka! vore mycket skoj MVH
dåligt med mat var det kan jag ju säga. :/ det tror jag alla tyckte. och bajamajorna var hemskt äckliga. :P fast det är dom ju alltid. foo va bäst iaf. boka dom till nästa år och förbättra allt lite till så blir wtai hur bra som helst. :)
Fan det var ju hur gött som helst och att man inte kom in i öltälten för man va en "snorunge" är skitsnack..bara att glida med i strömmen ju^^ får ju tacka för en riktigt härlig kväll
Enda festival jag varit på där vakterna beslagtar den tomma vattenflaskan jag brukar ha med mig just för att kunna dricka vatten inne på området, iofs gorde det ju detsamma när det inte fans någonstans att fylla på vatten utan även det var vi besökare tvungen att köa för att få köpa. Jättebra lineup o ljudet var riktikt bra, möjligheterna att få köpa mat o dryck var tyvär riktikt uselt, men var förhoppningsvis bara en "barnsjukdom"
OM man gämför med tillexemepl arvikafestivalen så var wtai så inte värt priset.. på arvika är det 3 dagars festival med så mycket mer att erbjuda till ett lägre pris! håller med om all kritik ni fått med öltälten och maten! skandal! skärp er till nästa år!
Mat o dryck är alltid svårt vid festivaler, men det kan klart förbättras. En dag fyllt med bra band är bättre än två dagar med halvtaskiga band. Men när de blivit varma i kläderna i organisationen så kanske vi får se en flerdagarsfestival i huvudstaden oxå. Till nästa år önskar jag dock lite varmare väder.
Har vart på flera tokbra festivaler utomlands, och måste faktiskt klaga lite på detta arrangemang! Som tidigare nämnts var det ju verkligen ett SKÄMT att kunna få nåt att dricka! Antar att denna minimala, inskärmade tillgången på bar kanske kan förklaras med att åldersgränsen på festivalen var 13 bast, men varför inte sätta 18 istället så man kunde få en liten chans att få sig något drickbart iallafall?? Eller behålla den låga åldersgränsen men vara noga med att ta leg, vilket man ÄNDÅ fick uppvisa sjuttioelva gånger innan man blev förfriskad. Två minimala öltält för så många personer på ett så stort arrangemang är ju skrattretande! Men dock så typiskt svenskt, om man berättar detta för sina engelska kompisar så blir man väl utskrattad! DESSUTOM var det ju ett skämt även vad gäller tillgången på föda! Köa 45 minuter för en slarvigt ihopslängd langos är inte vad jag skulle kalla välplanerat.. Ganska enkelt måste det ju vara att räkna ut att festivalbesökare som hoppas runt i nio timmar kommer vara hungriga som djur! DOCK måste jag tacka alla fantastiska band som gjorde de 860 kronorna VÄL spenderat! Foo fighters ROCKADE!! =)
Ovanstående kommentarer om den begränsade tillgången av mat och dryck summerar nog ganska många festival besökares omdöme. Själv var jag där med en irländare och han hade aldrig varit med om en liknande bar-situation. Men musiken var skitbra!
Vilka låtar spelade Foo Fighters? började med pretender... times like these... ?
Jag måste tyvärr hålla med vissa andra som kommenterat här. Mat- och framförallt dryckförsäljningen var totalt värdelöst. Man fick inte medtaga eget vatten eller något, och kön till dryckställerna var sjukt lång. Festivalen pågick i över 12 timmar, och då måste man både äta och dricka ganska mycket, om man inte ska svimma. Ni får faktiskt ställa upp fler matställen osv, när ni inser att det kommer komma 18 000 människor som alla ska ha mat och dryck. Det är ganska enkel matematik att det ni hade inte räckte på långa vägar. Inte så mycket att göra åt det nu. Tack för en sjukt najs festival, och jag kommer gärna igen om ni fixar maten och drickan så det funkar!
Öl-tältet var kanske inte helt optimalt men man var ju där för musiken och kunde inte vara mer nöjd på den fronten. Tack för en grym festival.
It was blast! Thank you for all bands and people. Tack W.T.A.I
Festivalen var bra, bra musik och trevlig stämning trots regnrusk och blixtnedslag. Mitt pall-problem löste sig tack vare bra bemötande från säkerhetsKalle, krävdes dock en diskussion först men OK. Håller med föregående talare om öl och matsituationen. Urusel. Nä lägg åldersgränsen vid 18, sälj 3,5 or ute på det inhägnade området och starköl och vin inne i tält om det måste vara så i Sverige. Bajamaja uppställningen var bra, vatten gick att köpa och fylla på, bra! Jäkligt trista vakter, som i slutet när de kunde ha öppnat upp utgång mot tunnelbanehållet, nä då skulle man gå runt hela området för o komma ut. Mer flexibilitet, praktiska och logiska situationslösningar behöver det där företaget jobba på. Ses kanske 2009 :-)
Festivalen var bra, bra musik och trevlig stämning trots regnrusk och blixtnedslag. Mitt pall-problem löste sig tack vare bra bemötande från säkerhetsKalle, krävdes dock en diskussion först men OK. Håller med föregående talare om öl och matsituationen. Urusel. Nä lägg åldersgränsen vid 18, sälj 3,5 or ute på det inhägnade området och starköl och vin inne i tält om det måste vara så i Sverige. Bajamaja uppställningen var bra, vatten gick att köpa och fylla på, bra! Jäkligt trista vakter, som i slutet när de kunde ha öppnat upp utgång mot tunnelbanehållet, nä då skulle man gå runt hela området för o komma ut. Mer flexibilitet, praktiska och logiska situationslösningar behöver det där företaget jobba på. Ses kanske 2009 :-)
Just att det var en endagsfestival gjorde ju allt! Blir det tre dagar med tält och allt kan man ju lika gärna åka till Hultan. Var så skönt att slippa tälta! Gillade WTAI mycket, kommer även nästa år!
HALLÅ! Vad är ni för jävla mesar?? "Fotbollen var dåligt arrangerad!!" "Åhå det var såå äckliga toaletter!" "Ååh det fanns nästan ingen mat!!" Ni låter ju som gnällkärringar... Förkröka, ta en bratwurst, skit på bajamaja och håll klaff förfan, SÅ hemskt är det inte. Det enda negativa enligt mig var det tajta spelschemat... Hade gärna sett att ni drog ut på den med några pauser och förlängde festivalen med några timmar över natten istället.
Annars GRYMT jobbat, jag kommer nästa år!
Great festival, great day.. but next year can we have busses to take us from the tube to the gates? im too lazy to walk that far again :P
WTAI var så sjukt lyckat bra jobbat grabbar!!!! Banden var sjuktbra (förutom Dinosaur JR xD ) Mat och dryck kan förbättras men fan , what ever!! jag fick se Foo fighters så jag är skitnöjd!!!
Jag hade nog också varit rätt lack om jag hade haft som mål att bli packad eller hålla mig packad. Käket var väl i dyraste laget med tanke på vad man fick för något, ganska dåligt eftersom man inte fick ha med sig något eget käk. Lyckligtvis var det ju bara att köpa en läskflaska när man kom in och sedan fylla på den med vatten (det fanns kranar vid mötesplatsen), iiiinga problem. Jag är förvisso rätt ointresserad av fotboll, men man skulle visa den på storbilds-tv vilket jag tyckte att man gjorde. Folk hade kanske förväntat sig en fåtölj och fotpall, vad vet jag. Det jag vet är att jag hade jävligt kul och fick lyssna på och se väldigt bra band! Tack som faaan!
Fan vad folk var bra på att klaga här då. Jag och mina två polare hade (o)turligt köpt med oss picknick som vi käkade innan vi gick in på området, det enda i mat/dryckväg vi behövde under dagen var varsin 50cl-flaska cola och det räckte gott och väl (blev dessutom mycket billigare än vad det hade vart att köpa langos/diverse annan "festivalmat.") Är overall nöjd med hur hela festivalen fungerade, är minderårig och har inget behov av att supa mig redlös så jag slapp tjafs med öltält och vakter och sånt. Tyckte dessutom att alla alkisar vi träffade på (och det var många) var så utomordentligt trevliga och gulliga (Christian och Patrik - hej på er!) hur jävla packade de än var. Alla banden gjorde mycket bra ifrån sig även fast Daves röst inte riktigt lät som den skulle under slutet av Foos spelning. Såg också att någon undrade över Foos setlista, så here goes: The Pretender, Times like these, No way back, Cheer up boys, Learn to fly, This is a call, Long road to ruin, DOA, Breakout, Stacked actors, Skin and bones, Marigold, My Hero, Cold day in the sun, Everlong, Monkey wrench, All my life och sist men långt ifrån minst - Best of you. Tack och hej från Pawni, Karin (from Malmö with love) and the Dancing Rain Ponchos.
Håller också med om att det var ett jäkla gnäll här. Visst var det trångt i baren, men va fan; bit ihop! En dag med trånga barer, skitiga bajamajjor och "dålig fotboll" överlever man. De flesta gick väl för att se på sina favoritartister! Ville man supa bekvämt, skita på elfenbenstoalett samt se fotboll i HD kunde man stannat hemma. Ju längre kvällen led, desto bättre upplevde jag att det blev. Ska ni gnälla på något tycker jag att ni ska gnälla på alla bekväma personer som hellre skulle vilja se banden på dvd hemma i soffan än live i sällskap med andra likasinnade fans... Pawni: Tack för setlistan. Kommer inte riktigt ihåg låtarnas ordning;)
Tror ni att man fortfarande kan hämta ut tappade prylar?
Ni som säger att det var en bra festival kan aldrig varit på en festival innan. Jättebra band, det kan jag inte klaga på då jag gick utan att ha sett ett enda av dem i protest mot Ölburen. Åk för fan till Roskildefestivalen och se hur en festival ska arrangeras, så går det nog bättre....patetiskt.
Tack,grymmt som fan var WTAI! Fast det var för fan för lite vakter och det,fixa mer vakter och det till nästa år TACK!

Kommentera

Nyheter

Få nyhetsbrevet