28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Rival Schools (US) till Where The Action Is

7 maj 2008:

Rival Schools med Walter Schreifels från Quicksand gör exklusivt Sverigegig på WTAI!

Rival Schools har en skrytig meritlista som överträffar det mesta. Trummisen Sam Siegler har till exempel bankat för smått legendariska Gorilla Biscuits och Youth of Today för att nämna några. Sångaren och gitaristen Walter Schreifels är inte mycket sämre som influerat hela post-hardcore-genren med sitt jobb i Gorilla Biscuits och Quicksand. Resten av medlemmarna i Rival Schools har även de dragit sina imponerande meritstrån till stacken. Tillsammans utgör de en storslagen skara som inte bara är imponerande på pappret utan även på scen.

Bandets fullängdare "United by Fate" producerades av grammy-nominerade Luke Ebbin och släpptes augusti 2001. MTV fiskade upp dem omedelbart och de glänste som rockhavets mest eftertraktade fångst under ett par veckor. Bandet splittrades 2003 och det efterlängtade andra albumet flöt aldrig upp till ytan till fansens besvikelse. Lyckligtvis dök de plötsligt upp som en av akterna på Rock am Ring, Tysklands största rockfestival, och kommer att spela runt om i världen i sommar. Spekulationerna om att andra albumet som sjönk till botten ska ges ut nu går naturligtvis, den som väntar på något så gott som Rivals Schools uppföljare väntar aldrig för länge och samma motto gäller självklart konserterna!

HEMSIDOR
en.wikipedia.org/wiki/Rival_Schools
www.myspace.com/rivalschoolsmusic (fan page)

BILJETTER
DIREKTLÄNK TILL BILJETTKÖP
Ticnet, www.ticnet.se och 077 - 170 70 70. 860kr + serviceavgift. Åldersgräns 13 år.

 

Ny hemsida och ny maillista
För ett par veckor sedan bytte vi upp oss en aning på hemsidefronten. www.wtai.se uppgraderades ett snäpp. I samband med det fick Where the Action Is en alldeles egen maillista. Det är den listan det här brevet är skickat till. Vi har kopierat e-postadresserna i Lugers maillista till den här listan, och nu kommer WTAI-info bara gå till den här nya listan. Om du inte vill ha information om WTAI kan du avregistrera dig längst ner i detta brev.

 

WTAI önskar sig några fler volontärer
Vi behöver fortfarande ett antal volontärer som vill jobba på WTAI i år. Du jobbar ett dagspass och får festivalbiljetten i utbyte. Det är dock inte säkert att du kommer att få se exakt alla artister. Det kan ju bli så att du jobbar under några konserter.

Ansök på www.wtai.se/ovrig-info/volontarjobb

Kommentarer

Rival Schools är inte bra. Ta dit något som är bättre tex va fan som helst, Lasse Berghagen är bättre.
verkar väldigt intressant :)
YEEEEEEEEEEEEESSSS!
skitbokning
Jävligt bra bokning, Quicksand är ett av de bästa banden som någonsin funnits Och Rival Schols mycket bra även de. bandbokarna har koll!
AHHHHHHHH YES!!!! det här blir ju bara bättre och bättre, hats off and applause till bandbokarna =)
Yea! mer band xD
Käften fan.. vv..vaaAAA? Boka Foo fighters!
Boka Serj Tankian! Han spelar i Finland samma dag. Kort flygresa =)
System of a Down sångaren för er olyckligt ovetande. www.serjtankian.com
när man har skitbra och etablerade band å bokar man rival scools konstigt. riktigt konstigt dom e faktiskt riktigt dåliga. håller inte klass me de andra banden. svagt tycker jag
Kan ni inte skita i Rival School & ta dit Kent istället ?
skit i rival, JOHNOSSI är grejen!
Grym bokning, mycket bra!!
Pricken över i:et vore ju om ni kunde fixa Mustasch till spellistan. De skulle ju verkligen höja statusen på hela tillställningen med sin malande och riffande sköna metal. Mustasch for WTAI! Okej?
Hoppas att dom spelar kl 18! ;)
BOB HUND !!!!1 SAY NO MORE!!!!!!!!
Rival Schools! Trodde jag aldrig skulle få se dem. Skit cool bokning.
Ahhh .. vad kul!!! Det får inte missas!
Vackert!!! c5 otroligt "ovanligt" tkceyr jag. Har aldrig sett tve5 ff6nster se5 ne4ra inpe5 df6rren. Konstruktionsfel? Men perfekt ff6r en fotograf se5klart;-)

Kommentera

Nyheter

Få nyhetsbrevet