28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Spelschemat genomgick förändring

11 jun 2008:

Vi gick ut med spelschemat för WTAI den 5 juni. Senare visade det sig att vi behövde ändra i det, delvis på grund av att Dinosaur JR inte hade möjlighet att komma till festivalen så pass tidigt som vi ville och trodde att de kan spela på den från början utsatta tiden. Mycket som händer i sista stund här helt enkelt. Vi är hemskt ledsna om detta rörde till det i er festivalplanering - det var inte vår mening. Förlåt.

Aktuellt spelschema hittar ni på www.wtai.se/spelschema

Vi ses på plats på lördag!

Kommentarer

Det är trist att Dinosaur krockar med fotbollen. För mig personligen är det ett soklart val att se Dinosaur, men det är tråkigt att det kommer att bli rejält glesare på deras spelning...
hur länge spelar banden, jag menar, inga band spelar samtidigt eller? förutom att det kan bli lite körigt att hinna ta sig till den andra scenen?
Vilken tid kör de då??
aha 19.00. Det är bättre ju ^^
inga artister spelar samtidigt. scenerna ligger så pass nära varandra. aktuella tider hittar ni på spelschemat på www.wtai.se/spelschema
Synd att Foo Fighters inte kunde spela tidigare! Orka vänta till 23:30!
Faaan va synd att dinosaur krockar med fotbollen, NOT! Forza Zlatan!
Fotbollen vs Dinosaur Jr... Hmmmm?!
tack för förklaringen. nu känns det synd att man missar mando, men man vet i alla fall varför.
Neeej, dom två sämsta banden ska naturligtvis spela under fotbollsmatchen, som det var från början. Kan ni inte byta plats på Johnossi och Mando Diao i alla fall, så kan jag komma kl.15 och slipper lyssna på eländet.
faan, flytta Dinosaur omedelbart! Fotbollen och dom var typ det enda jag verkligen ville se!!!!!!!!!!!!!
mando diao äger så hårt! men seriöst... spelar banden bara i 1 timme var? undantag QOTSA, foo f, the hives och hellacopters.. det är inte kul i sådant fall!
Ojojoj, vad folk gnäller friskt märker jag. Tråkigttråkigt. Eller ja, fjantigt snarare. Förklaringen ovan från WTAI är artig och seriös. Att sen börja gnälla om att flytta andra band igen, är bara strunt. Nu har de ju ett spelschema som är spikat - skulle de ändra de igen? Knappast. Och du Michis - Om nu alla band lirar en timme var, så är det helfint. Då hinner man se alla. Hade alla lirat mycket längre så hade folk gnällt för det. Lovar. Gnällsverige.
Väl rutet Tobb. Jag håller med dig.
En timmes speltid är alldeles perfekt på festivalspelningar. Annars går man in i väggen innan Bolibompa. Första gången jag får se Foo Fighters och jag är skitpeppad. Men på festivaler är det ofta banden man inte känner till som överraskar. Ska bli jävligt spännande att se vilka det blir. Två långa dagar kvar nu!
"Ett par artister tillkommer. Gå med i e-postlistan så dimper hemligheten ner i din inbox först av alla. Vi ses snart!" kommer ännu fler band lira eller är alla fixade efter johnossi och molotov jive? försök fixa babyshambles!!!!
så enormt gytt, fotboll, ff the hivesm hellacopets, qotsa...men framför allt fotboll och ff..blir tredje gången jag ser ff. fan vad gytt
nu är alla artister bokade. hade inte hunit ta bort den texten bara marcus.
jag undrar om de kommer finnas garderober där, eller nåt liknande?
En timme är pretty much standardlängd på festivalspelningar, så inget konstigt med det, även om man kan fantisera om hur härligt det vore med fulllängdsspelningar med FF och QotSA... Tack för infon, längtar som en galning till lördag! :)
det kommer att finnas en effektförvaring precis utanför området.
hur mycket kommer förvaringen att kosta?
Kommentera-funktionen är till för att vi besökare ska få vädra våra synpunkter va? Jag är inte alls förtjust i det nya spelschemat. Flytta tillbaka Dinosaur Jr. Det tycker Patrik också!
Priser för ölen & maten,
När man väl fått sitt band(?), är man "fast" på området då, eller är det fritt fram att gå in och ut?
Nej Markus, det är säkert förbjudet att lämna området.
Kommer man kunna köpa band tröjor på festival området. I så fall hur mycket kommer det ungefär kosta?
jag tycker ni borde göra en prislista, de skulle nog underlätta för alla :P
Fy Fan vad bra schema! Vet exakt vad man ska går på GÖTT att johnossi kommer! =D
Kommer det finnas möjlighet att köpa med kort på området?
det kommer att funka med kort på de stora serveringarna, men inte de mindre och merchen.
Måste nåt band lira under fotbollen???
Hej! Jag undrar bara om artisterna kommer spela samtidigt på dom olika scenerna, för när det gäller The Hellacopters, The Hives, Queens Of The Stone Age och Foo Fighters så kommer det resultera i att jag måste springa hemskt mkt mellan dom för att kunna se dom bra, och man vill ju inte direkt stå längst bak och knappt se när dom spelar. Och hur blir det med ljudet om två band ska spela samtidigt på dom två scenerna, för dom verkar stå hemskt nära varandra. Men om dom inte spelar samtidigt, vad är det då för mening med två scener? Är det att folk ska få bra kondition när dom springer mellan scenerna :) ?
Jag ville också se fotbollen och Dinosaur Jr. Köpte bara biljetter för Dinosaur Jrs skull. Men jag får väl springa emmellan lr nåt....
Hur gick det för dig i skolan? Hur går det för dig i allmänhet? Kan du ta hand om dig själv? Ta på dig kläder.. Laga mat.
Förvånar mig att det dagen innan spelningen fortfarande kommer frågor kring hur banden ska spela. MAN MISSAR INGET BAND OM MAN INTE VILL!! Inget band spelar samtidigt som något annat. Begrips?
Ja måste bara säga att alla jävla töntar som klagar på band som krockar me fotbollen... VA FAN!? går ni på festival för att kolla på fotboll elr lyssna på underbar musik... tänk om för fan...
Under den engelska information står det att man -When you receive your wristband at the festival area you are free to come and go as you wish.- Så jag antar att detta även gäller för svenskspråkiga!?
Läs frågan jag ställde till Arvid där uppe. Den gäller även dig.
Stör det dig på något sätt att jag ställde en fråga som jag själv anser är helt ok? kan hålla med om att den sista frågan var ganska dum och meningslös men alla kan ju inte vara lika smarta som dig.. Men du kanske bara tänker på mitt bästa :0 att jag borde sitta och googla 24/7 istället för att fråga folk, kanske inte lika effektivt, men jag har en tendens att få saker som är helt självklara att bli väldigt komplicerade -.-
kan inte dinsoaur jr spela senare då? efter fotbllen? please?
jag är jävligt nyfiken på hur många man förväntar sig ska besöka festivaleN? Så man vet om man måste prioritera bort band för att få bra platser på de viktigaste bandeb (foo, qotsa)
Hm, om jag minns rätt så talades det väl om runt 18 000 biljetter... Men jag kan ha fel. Och nu är det gult på ticnet, alltså är mer än 16 200 sålda. Men ja, som sagt. Jag kan vara helfel ute.
hur många biljetter är sålda och hur många tar festivalen in? sedan tänkte jag kolla.. Foo fighters får alltså en och en halv timme att spela? ses imorn.
kan folk sluta och gnälla och va så jävliga. duger inte tiderna så får ni väll gå hem och sussa ?
Är lite nyfiken på vad ålderssgränsen är gällande alkoholförsäljningen, någon som vet? Tacksam för svar :)
gitarrskrammel och fotboll.. undrar vilket som låter högst =)
självklart så är åldersgränsen för alkoholförsäljningen 15 år, vad skulle det annars vara.. dynghuvud
vad är åldersgränsen för att köpa lite bira?
säljer ni saft o bullar där å ?

Kommentera

Nyheter

Få nyhetsbrevet