28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Spelschemat klart

5 jun 2008:

Nu är spelschemat klart! Du hittar det på www.wtai.se/spelschema.

Fast det kommer att bli ett par artister som tillkommer, de som inleder festivalen, klipper snöret så att säga. Den första artisten kommer att börja vid ett-tiden. Vi återkommer i detta ärende.

Kommentarer

Skitkasst att sätta Hellacopters och Qotsa så nära inpå varandra, på olika scener. ÄNDRA!
Så vilken ''arist'' ska spela vid 1 tiden? Den/dem lär ju hålla på i 3 timmar eftersom Sahara spelar då o.o'.
wohoo, jag är supernöjd, dpt, mando diao och sen qotsa efter varandra, då missar man inget. tackar
får jo ikke sett mando ferdig, hvis man vil se hellacopters. kjipt
Det suger att verkligen att Hellacopters och QOTSA spelar med bara en timmes mellanrum...
men hur lång tid tror ni banden kommer spela egentligen?... scenerna lär ju avlösa varanda o inga spelar samtidigt... det finns en liknande festival i kalmar o det funkar skitbra med två scener o en timme mellan banden :)
Helt perfekt spelschema tycker jag, hinner se tre av de fyra band jag ville se, Mando diao, Foo Fighters och QOTSA
Det finns bara ett band som är viktigt att se! FOO FIGHTERS!!!!!!!
trist att mando får lira samtidigt som em-matchen.
vem bryr sig om en match när de e en festival?! kommer ni dit för fotbollen lr musiken?!!!!!!!!
Re: Micke. Word!!
Sverige - Spanien vill man inte missa om det är en avgörande match, men samtidigt e de musiken man kommit för och Mando Diao kan man inte missa!
avgörande fotbollsmatch i em < en hel festival ............ avgörande fotbollsmatch i em > se mando diao .......... avgörande fotbollsmatch i em + nästan hel festival > missa mando diao ......................................................................... som svar till micke :-)
hur krångligt är det egentligen att ta sig från en scen till en annan? fast det är att få bra platser som räknas kanske
om en vecka så är man på WTAI! fy fan vad kul de kommer bli :)
Vafan.. nåja, foo fighters kan man ju få se någon gång senare i livet och probably the hives också, men hur länge håller the hives på? för jag vill veta när jag blir tvungen att byta scen till the mirror för att kunna se foo fighters utan att behöva stå längst bak och knappt se någonting
jag är extremt nöjd, dpt och mando efter varandra. jag behöver inte flytta mej en millimeter och lyckan kommer ändå vara gjord. vi ses (förhoppningsvis) längst fram :)
Kan inte Hellacopters spela på the mirror istället får mando diao ? så fär man hellacopters, qotsa, foo på raken :P:)!!!
jag håller totalt med föregående
om det finns mer tid för fler band, så vore det glitter om ni bokade Clutch.
6 dagar kvar! längtar som faan!
Jag tycker det vore asnajs ifall ni bokade Chemical Vocation som ett av de banden som ska "värma upp" publiken! Eller Wired In May, som oxå e helt grymma! :D
btw, glömde länka till deras myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=118506848
det är sjukt bra att inte hellacopters spelar på samma scen, fatta att det kommer vara tillräckligt många som står där och tar upp plats genom att vänta på foo fighters ändå.
och apropå det, snälla, inga ryggsäckar. jag HATAR folk med ryggsäckar och kommer tugga på den som bär ryggsäck.
Helt jävla strålande att man kan se både kanonband OCH Sverigematchen. Allt annat hade varit tjänstefel=)
HAHAHA ja jag får springa fram och tillbaka hela tiden alla bra band (förutom de i början) seplar på olika sener :( jaja.. det ska bli skiiiit kul !
Håller med tidigare inlägg, byt plats på mando och hellacopters!
Fruktansvärt trist att låta Rival Schools spela samtidigt som Sverige-Spanien spelas. Där kunde man mycket hellre ha petat in Mando eller Sahara Hotnights som man ändå kommer kunna se på varenda gratisfestival som finns i det här landet i sommar.
spelschemat är nu ändrat en aning.
Tråkigt att DPT spelar så tidigt!
Hellacopters, QOTSA och Foo Fighters på samma scen TACK!!! Det skulle vara perfekt! Jävligt dåligt att Hellacopters och QOTSA spelar direkt efter varandra på olika scener. Jag vill inte missa nån av dom! ; (
Jag håller med GAB, kan ni inte byta plats på mando o Hellacopters.. Att få se dessa tre stora band på raken ,utan att behöva springa fram o tibax och iomed det förlora sin plats, skulle vara det bästa med WTAI, helt klart!
Edit: Jag menar såklart om ni kunde byta plats på Dino. JR. o Hellacopters =)
kolla in områdeskartan. ni behöver knappt springa alls mellan de två scenerna.
Byt Hives tid mot QOTSA så är festivalen komplett
Men för f*n. Ni kan ju inte låta något band spela under Sverigematchen!! Och allra helst inte Dinosaur... ÄNDRA
Hahaha, fysatan vad folk ska klaga. Tyckte att det var bra som det var innan och att det är bra nu.
Absolut var det bra innan ville absolut ha sätt Dinosaurjr nu känns detta bara trokigt kanske lika bra att stanna hemma. spelschemmat ändrat en aning ja det kan man ju lungt säga hälften av banden ungefär känns kanska amatör aktigt detta snart spelar foo fighters 18 00.
Herrejävul, kan alla sluta klaga? Vill ni så gärna se fotbollen så kan nu ju göra det hemma. Man betalar ju liksom för att se dessa band, inte fotbollen. Var glad för att dem har fixat dessa underbara band.
yeee ska bli uber o se qotsa. boka liars, sjukt bra band!
hur går biljettförsäljningen? hört att det går sådär...
kanske pga priset..
Hur mycket folk går det in, och hur mycket är det sålt, vad kommer ölen/maten att kosta. Om man vill se fotbollen så gör det hemma, Bästa banden bra tider och det ska bli bra festival väder. Kan inte bli bättre så sluta klaga. SES!!
klagar inte, har köpt biljett men vill bara veta hur det går...
asså man måste ju bara klaga på att ni lagt Dinosaur klockan 19, helt sjukt! Lägg istället Mando Diao där så man hinner se fotbollen å slipper se lill - brat - facen i Mando Diao!!!
"Fast det kommer att bli ett par artister som tillkommer, de som inleder festivalen, klipper snöret så att säga. Den första artisten kommer att börja vid ett-tiden. Vi återkommer i detta ärende." Kanske dags att återkomma med detta ärende NU!
Varför har ni flyttat Dinosaur Jr, är ni inte kloka? De får absolut inte krocka med fotbollen. Stor skandal. Här betalar man 900 för ett bra band och så krockar det med dagens andra höjdpunkt. Det var ganska dyrt innan och helt hutlöst nu. *Biljett till salu*
Hur i hela världen kan ni ÄNDRA i ett spikat schema? Köpte biljett bara för Dinosaur som först låg kl 16 men nu har ni lyckats krocka dem med fotbollen. Det är fanemej skandalöst.
Ja, byt plats på Mando Diao och Dinosaur Jr!!!

Kommentera

Nyheter

Få nyhetsbrevet