28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Tre dagar kvar och här kommer de praktiska tipsen

9 jun 2009:

1. Tips ett om du inte redan köpt biljett - köp biljett. Det gör du lättast på www.wtai.se/biljetter. I entrén kommer tvådagarsbiljetterna att kosta 1400kr och endagsbiljetterna 900kr.

2. Nu på torsdag den 11e så kan du på Scandic Malmen vid Medborgarplatsen mellan kl 15-22 lösa in din tvådagarsbiljett och få ditt festivalarmband. Då kommer du lättare och snabbare in på området i Stora Skuggan på fredag. Efter att du hämtat armbandet på Malmen knallar du in i Lilla Hotellbaren där Where The Action Is-förfesten håller hus. Du med armband får rabatt i baren fram till kl 21. Dundertåget spelar kl 21. Fri entré och öppet för alla.

3. Behöver du lägga upp dina dagar i Stora Skuggan i detalj så presenterar vi nu områdeskartan. Du hittar den på www.wtai.se/ovrig-info/hitta-stora-skuggan.

4. Om det skulle regna, ta med regnkläder. Paraplyer fungerar inge bra på festivaler då de skymmer sikten för alla stackare som hamnar bakom ett. Paraplyer är därför förbjudet att ta med in.

5. Alla försäljare på området tar inte kort. Det kan alltså vara bra att ta med lite kontanter. Ingen bankomat finns på området. Vi tar dock kort i entrén om du behöver köpa biljett, i de stora mat- och ölområdena, i merchtältet och i vissa matförsäljningsstånd.

6. Läs gärna listan på det du inte får ta med dig in på området på www.wtai.se/ovrig-info/ta-ej-med.

7. Det finns en effektförvaring utanför området där du kan lämna väskor edy som du inte vill ta in, eller prylar du inte får ta in. Det kostar 40kr per pryl.

Nyheter

Få nyhetsbrevet