28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Where The Action Is tackar för i år!

16 jun 2009:

Where The Action Is är över för i år, och det blev utan tvekan en festival att minnas. Den bjöd på spelningar som redan nu snackas om som legendariska: Pixies länge efterlängtade Sverigespelning på fredagen, Neil Youngs magiska tillställning senare samma kväll, Nick Caves dramatiska avslut på lördagen och Fever Rays förlamande snygga show innan dess, för att nämna några. Den bjöd på en hel del regn, men också många guldkorn.

I år sålde vi inte fullt så många biljetter som vi hade hoppats på och evenemanget går med förlust, men så är det ibland. Förra året sålde vi fler än beräknat. Som arrangör tar man alltid en risk. I år var vädergudarna på särskilt dåligt humör. Nästa år ska vi ta dom jävlarna.

Where The Action Is är ett långsiktigt projekt som Luger, Live Nation och Stockholms stad satsar hårt på. Tillsammans har vi ambition att etablera en återkommande festival mitt i Stockholm. Planeringen för 2010 är redan igång.

Vi stolta och glada över allt som festivalen stod för i år. Tack alla volontärer, personal, leverantörer, artister, sponsorer, partners, press och särskilt publiken som gjort festivalen möjlig. Vi gör det här för att vi tror på det och tycker det är kul och för att det är viktigt. Vi ser fram emot många återkommande musikfester i Stora Skuggans fantastiska gröna skrud.

På återseende!

Nyheter

Få nyhetsbrevet