28 JUNI 2011,
Azaleadalen Göteborg

Funktionär på WTAI 2011

Just nu söker vi främst funktionärer som kan arbeta med bygg/riv, städ/miljö och nattbevakning.

Även funktionärer till entréservice under tisdagen behövs!

- - -

För att Where The Action Is ska vara möjlig att genomföra behöver vi varje år hjälp av ett antal frivilliga funktionärer.

Att arbeta som funktionär på Where The Action Is är både roligt och givande, man träffar massor av nya människor och får chansen att uppleva festivalen på ett annorlunda sätt. Att arbeta på vår festival kommer ge dig massa goda minnen, nya vänner och möjligheter att lära dig en rad nya saker och erfarenheter för livet. Att arbeta ideellt betyder inte att arbetet är oviktigt, snarare tvärtom. Kommer du för att arbeta som funktionär måste du ta ditt arbete på lika stort allvar som vilket annat arbete som helst. Vårt arbete bygger på ärlighet, samarbete, förmåga att agera professionellt och att ha en verklig vilja att ge något bra till andra.

Som funktionär kan man arbeta antingen före, under eller efter festivalen. Arbetet innan och efter festivalen är vanligtvis fördelade på två arbetspass på tolv timmar vardera. Arbetet under festivalen är vanligtvis fördelade på ett arbetspass på cirka nio timmar.

För din strålande arbetsinsats under Where The Action Is ersätter vi dig med:
– Ett inträdesarmband till festivalen.
– Minst ett mål mat per arbetspass.
– En snygg t-shirt.

Tänk på att vi inte tillhandahåller någon camping och på så vis tyvärr inte har någon funktionärscamping. För att få arbeta som funktionär på Where The Action Is måste man vara minst 18 år fyllda.

Ansökningsformuläret hittar du här: http://www.lugerdata.se/wtai/funktionar/

Vid eventuella frågetecken rörande arbetet som funktionär, vänligen kontakta de funktionärsansvariga på funktionar@wheretheactionis.se.